Transport Mapping
Disseny de mapes de transport públic

Mapa i senyalització EMT Palma

A finals del 2019 Palma, la capital de Mallorca (410.000 habitants) feia una profunda reestructuració de la xarxa de bus, amb la qual cosa necessitava un nou mapa i renovar la informació de les 900 parades que integren la xarxa. Tant el disseny inicial del mapa com el projecte de senyalització es van gestar de forma interna. Va ser posteriorment quan vaig poder posar el meu gra de sorra amb la proposta de millores en el plànol i la sistematització de la informació mostrada a les parades. S'havia de tenir en compte la gran varietat de models de parada que hi ha repartits per tota la ciutat. Això ha permès adaptar la informació de parada a les necessitats que han anat sorgint.

Es pot consultar la versió més actualitzada del mapa a la pàgina web oficial de la EMT de Palma

Mapa d'autobús de Barcelona

Vaig decidir realitzar aquest mapa per aplicar i consolidar els coneixements adquirits amb eines de disseny vectorial (en aquest cas Adobe Illustrator). També volia millorar el mapa actual i tenir alguna cosa semblant al que hi havia abans del 2012, any en què es va començar una progressiva reestructuració que va culminar a finals del 2018.

Mapa de carreteres de Catalunya

Tenia ganes d'entendre gràficament el sistema de codificació de les carreteres que depenen de la Generalitat de Catalunya, i per això vaig fer aquest mapa esquemàtic amb finalitat decorativa. Cada carretera està representada com si fos una línia de Metro per facilitar la llegibilitat.

Si aquest mapa t'agrada i el vols tenir a casa o regalar-lo a algú, pots comprar-lo ara mateix!

Vés a la botiga

Mapa de rius i embassaments de Catalunya

Sovint a les notícies sentia noms de rius i d'embassaments i per desgràcia hi havia alguns que no sabia situar. Per posar-hi remei, vaig decidir fer aquèst plànol decoratiu per poder entendre com funcionen els sistemes fluvials a Catalunya i quins usos tenen les principals infraestructures associades.

Pots trobar més informació sobre aquest projecte i comprar una còpia a la botiga.

Vés a la botiga Disponible properament